A hagymát megtisztítom, kis kockákra vágom. A sárgarépát tisztítás után almareszelő durva fokán lereszelem. A tojást a sörrel habosra keverem és megfűszerezem.
A hagymát rádobom a forró olajra. Rögtön megsózom, összekeverem, és fedő alatt üvegesre párolom. Belekeverem a reszelt sárgarépát. Egy pillanatra felforralom, végül beleöntöm a sörös tojást. Csak annyi ideig hagyom tűzön, amíg a tojás épphogy összefogja a hagymás sárgarépát.
Ha kissé kihűlt, a kenyereket megkenem a keverékkel, mindegyiken elhelyezek egy szelet sajtot, és annyi ideig pirítom, amíg a sajt a tetején meg nem olvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.