Előkészítés: A marhahúst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, és vékony csíkokra vágjuk. A bacon szalonnát apró kockára vágjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat lábasban felmelegítjük, megpirítjuk benne a szalonnát, megszórjuk csipetnyi pirospaprikával, és hozzáadjuk a fokhagymát. Beletesszük a húst, megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, felöntjük vörösborral, és lassú tűzön rövid lében pároljuk. Ha a hús megpuhult, zsírjára pirítjuk. A tejfölt simára keverjük a liszttel, a húshoz adjuk, összekeverjük és felforraljuk. Citromlével, mustárral ízesítjük. Fazékban felforralunk egy liter vizet 3 dkg vajjal, megsózzuk, majd beleszórjuk a kukoricadarát. Állandó keverés mellett készre főzzük. Kicsit hűlni hagyjuk. A maradék vajat megolvasztjuk, belemártjuk az evőkanalat, és segítségével galuskákat szaggatunk. Tűzálló tálba tesszük, sütőben pár perc alatt átforrósítjuk, és ezzel tálaljuk a húst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.