Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát finomra vágjuk, a burgonyát lereszeljük. A savanyú káposztát ízlés szerint kicsit átmossuk.
Az olajat fazékban felforrósítjuk, beledobjuk a hagymát, és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát és a reszelt burgonyát. Felöntjük a fehérborral és a húslevessel, hozzáadjuk a babérlevelet, a szegfűszeget és a borókabogyót. Kis lángon a forrástól számított 20-25 percig főzzük.
Kiveszünk a levesből 2-3 evőkanálnyi káposztát, és félretesszük. A levesből kivesszük a babérlevelet és a többi fűszert, majd a fazék tartalmát botmixerrel pürésítjük. Hozzákeverjük a mascarponét, és simára keverjük. Sóval és borssal ízesítjük.
Levágjuk a szendvicskenyér héját, és a szeleteket felkockázzuk. Serpenyőben a vajat felforrósítjuk, és aranybarnára pirítjuk rajta a kenyérkockákat. Ha kész, konyhai papírtörlőre szedjük, és megszórjuk a pertrezselyemmel.
A levest tányérokba szedjük, a félretett káposztából teszünk rá, megszórjuk a kenyérkockával. Díszítésként fűszerpaprikával és snidlinggel megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.