Elkészítés: A tarját klopfolom, mindkét oldalát sózom, fűszerezem.
A lisztben elkeverem a pirospaprikát, a hússzeleteket megforgatom benne, és felhevített zsiradékban a szeletek mindkét oldalát hirtelen megsütöm.
A húst kiveszem, félreteszem, a finomra aprított vöröshagymát a visszamaradt zsiradékban megfonnyasztom, majd rajta a zúzott fokhagymát és a lecsóalapot röviden átpirítom. Meghintem pirospaprikával, a hússzeleteket visszateszem, kevés vizet adok hozzá, és lassan párolom puhulásig. A szükséges folyadékot mindig kevés vízzel pótolom, legvégül zsírjára sütöm.
A burgonyát vékony karikákra darabolom, bő, forró olajban megsütöm, a hússzeletek mellé tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.