Elkészítés: A tarját klopfolom, mindkét oldalát sózom, fűszerezem.
A lisztben elkeverem a pirospaprikát, a hússzeleteket megforgatom benne, és felhevített zsiradékban a szeletek mindkét oldalát hirtelen megsütöm.
A húst kiveszem, félreteszem, a finomra aprított vöröshagymát a visszamaradt zsiradékban megfonnyasztom, majd rajta a zúzott fokhagymát és a lecsóalapot röviden átpirítom. Meghintem pirospaprikával, a hússzeleteket visszateszem, kevés vizet adok hozzá, és lassan párolom puhulásig. A szükséges folyadékot mindig kevés vízzel pótolom, legvégül zsírjára sütöm.
A burgonyát vékony karikákra darabolom, bő, forró olajban megsütöm, a hússzeletek mellé tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.