Elkészítés: Az apróra vágott hagymát olajban üvegesre pirítom, beleteszem a sárga- és fehérrépát. Fedő alatt néhány percig párolom, majd hozzáadom a mézet és a babérlevelet. Fedő alatt addig párolom, míg a répa majdnem tökéletesre puhul. (Vigyázat, a méztől karamellizálódik és hamar leéghet. Vizet néha öntsünk alá, hogy ezt elkerüljük.)
Mikor kész, a sűrűt kiszedem és összeturmixolom. A megmaradt lében megpirítom a kockákra vágott húst.
Hozzáadom az összeturmixolt zöldséget, beleteszem a fűszereket, mustárral és sóval ízlés szerint adom meg a kellemes különleges ízét.
Fedő alatt készre párolom. Ha szükséges, vízzel felöntöm, hogy sűrűbb szaftja legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.