Egy serpenyőben felforrósítjuk a 20 g vajat, majd megpirítjuk a hagymát. A körtéket négy részre vágjuk, kivágjuk a magházukat, hozzáadjuk a hagymához, és kb. 15 percig pároljuk.
A megtisztított gombát felszeleteljük és megcsöpögtetjük citromlével. A maradék 20 g vajon megpároljuk a gombát, majd hozzáadjuk a petrezselymet és a tejszínt is. A körtét kivesszük a serpenyőből, és melegen tartjuk. A húsok mindkét oldalát jól átsütjük (kb. 6-7 perc alatt) a hagymás vajon.
Az elkészült szeletekre ráöntjük a hagymás-gombás szószt, majd a tányérokra tesszük a körtéket is. Friss, párolt zöldborsóval és héjában főtt burgonyával is tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.