Összekeverjük a fűszereket, majd vágódeszkára szórjuk és egyenletesen elterítetjük.
Kevés olajjal megkenjük a húst, és belehentergetjük a fűszerekbe úgy, hogy minden oldalát érje fűszer.
Fedeles sütőtálban 1 óráig sütjük a húst, majd kevés olajjal a tál alján, 10 percig fedő nélkül.
Amíg a hús sült, egy nagyobb tálban a megtisztított, hasábra vágott zöldségeket is a sütőbe tesszük, kevés olajjal megöntve. Ezt enyhén sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk, és kb. fél óráig sütjük.
Megjegyzés
Különleges étel a borskéregben sült karaj. Jól eshet mellé a párolt zöldségköret is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.