A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borssal magszórtam. Egy serpenyőbe tettem, alá az evőkanál zsírt.
Öntöttem rá 1-2 dl vizet, a zúzott fokhagymát rászórtam és fedő alatt puhára sütöttem. A vízveszteséget közben pótoltam és a húsokat megfordítottam.
A paradicsommártás készítése: olajon a finomra vágott vöröshagymát megdinszteltem, rátettem a lisztet, összekevertem, rászórtam a piros paprikát. Felöntöttem 1-2 dl vízzel.
Beletettem a zellerlevelet, cukrot, sót. Simára kevertem, hozzáöntöttem a paradicsomlét és összeforraltam.
A zeller szárat kidobtam a végén belőle. A burgonyát megpucoltam, kisebb darabokra vágtam. Sós vízben megfőztem, leszűrtem, tejjel, folyékony margarinnal összetörtem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.