A tojásokat feltörjük, egy tálba öntjük, majd a cukorral habosra keverjuk, végül hozzáadjuk a lisztet. Ezeket csomómentesre összedolgozzuk, és ásványvízzel lazítjuk a tésztát. A palacsintatészta sűrűségét egyénileg határozzuk meg.
A kész tésztába belecsepegtetünk pár csepp zöld színű természetes ételszínezőt. Bevonatos serpenyőben egyenként kisütjük a palacsintákat, és hűlni hagyjuk.
A palacsintákat megkenjük baracklekvárral, és vagy egyenként feltekerjük, vagy egymásra rétegezzük.
Megjegyzés
Ezzel a csellel már a kisfiam is megeszi a palacsintát. :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.