Elkészítés: 1.) A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, bedagasztjuk. (Én 50 dkg lisztből készítettem, így épp belefért a kenyérsütőgépbe, és csak a kelt tésztát kellett kivennem belőle 1,5 óra után).
2.) A kész kelt tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, sütőpapírral bélelt tepsire (pizzasütő lemezre) tesszük, és még egy picit kelni hagyjuk.
3.) Előmelegítjük a sütőt 200 fokra.
4.) A pizzát megkenjük paradicsomszósszal, megszórjuk a felaprított sonkával, csónakokra vágott tojással, felkarikázott újhagymával, paradicsommal, megszórjuk oregánóval. A végén reszelt sajtot szórunk rá, és mehet a sütőbe. Elvileg 15 perc alatt kész, de nekem kicsit vastagabb lett a tésztám a tepsim mérete miatt, így kb. 20 perc alatt sült át - de nagyon finom lett!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.