Elkészítés: Keverjük össze a felaprított halat, rákot, csirkét és az újhagymát, adjuk hozzá a tápiókalisztet, a búzalisztet és 1,5 dl vizet. Adjuk hozzá az összetört fűszereket. Ehhez keverjük hozzá kézzel (ujjainkkal) a szójaszószt, majd adjunk hozzá még hozzá annyi vizet, hogy összeálljon, de vigyázva, hogy ne áztassuk el.
Miután összeállt, gyúrjunk a fél adagból kis gombócokat (ping-pong labda méretűeket), a másik felét helyezzük a félbevágott tofu közé. Ezután pároljuk a gombócokat és a töltött tofukat, míg teljesen meg nem főtt.
A mogyorószósz elkészítését kezdjük a hozzávalók megtisztításával, és a mogyorót jól törjük össze kicsi darabokra, majd keverjük, törjük hozzá a pálmacukrot, a fokhagymát, sót. Miután ezeket jól összekevertük, adjuk hozzá a szójaszószt, az összetört főtt burgonyát és a kókusztejet. Kis lángon sűrítsük be, míg olajos, sűrű masszát nem kapunk.
Az elkészült, megfőtt gombócokat és a töltött tofut is tegyük tányérra, helyezzük mellé a főtt burgonyát, és a félbevágott főtt tojást, valamint a már megfőzött káposztát. Ezt öntsük le a mogyorószósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.