Elkészítés: A halat reszelt citromhéjjal, citromlével, snidlinggel, sóval és a pépesített fokhagymával bepácolva 1 órára hűtőbe tesszük.
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, majd enyhén sós vízben puhára főzzük. Vajjal, tejjel pürésítjük, tálalásig gőzfürdőn melegen tartjuk.
A mártáshoz a tojássárgáját a tejszínnel és a vajjal gőz felett, habverővel, folyamatosan kevergetve mártás állagúvá dolgozzuk, sóval, cayenne-i borssal, citromlével ízesítjük. Tálalásig melegen tartjuk.
Körülbelül 1 óra elteltével a halat kiemeljük a pácból, és olívaolajon átsütjük. A burgonyapürével és a citromos mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.