Elkészítés: A halat reszelt citromhéjjal, citromlével, snidlinggel, sóval és a pépesített fokhagymával bepácolva 1 órára hűtőbe tesszük.
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, majd enyhén sós vízben puhára főzzük. Vajjal, tejjel pürésítjük, tálalásig gőzfürdőn melegen tartjuk.
A mártáshoz a tojássárgáját a tejszínnel és a vajjal gőz felett, habverővel, folyamatosan kevergetve mártás állagúvá dolgozzuk, sóval, cayenne-i borssal, citromlével ízesítjük. Tálalásig melegen tartjuk.
Körülbelül 1 óra elteltével a halat kiemeljük a pácból, és olívaolajon átsütjük. A burgonyapürével és a citromos mártással tálaljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.