Elkészítés: A halat megmossuk. A tojásfehérjéket picit felverjük, hozzáadjuk a durva szemű sót, összekeverjük. Harmadát sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük, ráfektetjük a halakat. A citromot cikkekre vágjuk, a hal hasába töltjük a zöldfűszerekkel együtt, majd befedjük a maradék sóval. 200 fokos sütőben 35 percig sütjük.
A körethez a kenyeret mixerben morzsásra aprítjuk. A vajat felolvasztjuk, belerakjuk a fokhagymát és a kakukkfüvet, majd a morzsát is, aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a fogkeményre főzött, leszűrt spagettit és a rukkolát, sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk.
A halról a megkeményedett sókérget óvatosan feltörjük, kiemeljük, ki is filézhetjük. A morzsás spagettivel és zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.