Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, ha lágy, lisztezzük, ha kemény, tejföllel lazítjuk. 2 cipóra osztjuk, és tepsi alakura nyújtjuk külön-külön.
A tepsit sütőpapírral béleljük, majd az egyik lapot beletesszük, és megszórjuk búzadarával. Rátesszük a meggyet levestől, megszórjuk fahéjjal és a cukorral, majd beborítjuk a másik tésztalappal. Villával megszurkáljuk, és tojással megkenjük.
Előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük közepes lángnál. Ha kész, porcukrot szórunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.