Elkészítés: Piskótát sütünk: a vajat a cukorral elkeverjük, hozzáadjuk a 6 tojássárgáját és az 1 egész tojást, a sütőporos lisztet, majd belekavarjuk a kemény habbá vert 6 tojásfehérjét. A masszát kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük. A pudingporból a csomagoláson talált leírás szerint pudingot készítünk, majd ízlés szerint rumaromát teszünk bele. Amikor a piskóta kihűlt, kettévágjuk, az egyik felét meglocsoljuk egy kis rumaromával, megkenjük baracklekvárral, megszórjuk darált dióval, ezután a tetejére helyezzük a piskótalap másik felét, majd az egészet felkockázzuk. Egy nagy tálba rakjuk a darabokat, és leöntjük a csokipudinggal. Hűtőbe tesszük.Tálaláskor tejszínhabot teszünk a tetejére. Legfinomabb, ha egy napot a hűtőben tartjuk, mert akkor a piskóta megszívja magát a csokipudinggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.