Elkészítés: A tésztához a lisztet elkeverjük a sütőporral, majd összegyúrjuk a zsírral, a tojással, a cukorral és annyi tejföllel, hogy jól kidolgozható legyen.
Az erősen kidolgozott tésztát kisujjnyi vastagra nyújtjuk és vajazott tepsibe téve egyenletesen elnyomkodjuk. A tészta tetejére a következő édes túrós tölteléket kenjük: a túrót a vajjal, a vaníliás cukorral, a tojások sárgájával, a cukorral és a mazsolával összekeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérje keményre felvert habját is.
A sütemény tetejét kristálycukorral szórjuk be, és forró sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.