Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vagy kockákra vágjuk. A gombát is felszeleteljük.
Egy serpenyőben kevés olívaolajon a húst és a gombát ízlés szerint fűszerezve készre sütjük, majd egy kissé kihűtjük.
A tojásokat felverjük, a tejföllel, reszelt sajttal, a petrezselyemzölddel és 1-2 evőkanál liszttel összekeverjük, és hozzákeverjük a gombás húscsíkokhoz.
Az őzgerincet kiolajozuk, morzsával megszórjuk, a sonkaszeletekkel kibéleljük úgy, hogy mindkét felén a széleken túllógjon. Beleöntjük a csirkés masszát, egyenletesen elsimítjuk. A lelógó sonkát ráhajtjuk, még 2 szelettel befedjük.
Alőmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.