Elkészítés: Az élesztőt a cukorral és 1 evőkanál liszttel a meglangyosított tejben felfuttatjuk. A lisztet elmorzsoljuk a zsiradékkal. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, sót, borsot, a felkockázott sonkát és bacont, a tejfölt és a kovászt. Összegyúrjuk a tésztát, és meleg helyen 20 percet kelesztjük. Átgyúrjuk, és még fél órát kelesztjük.
Kinyújtjuk kétujjnyi vastagra. A tészta tetejét bevagdossuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 15-20 percig pihentetjük, majd felvert egész tojással lekenjük.
Előmelegített sütőben 160 fokon 20-25 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.