Elkészítés: Langyos tejből, cukorból, élesztőből kovászt készítünk, hozzáadjuk a lisztet, a sót, az olvasztott vajat. Lágyabb tésztát gyúrunk.
Amikor megkelt, kinyújtjuk, és pohár segítségével korongokat szaggatunk. A tejfölt elkeverjük a tömlős sajttal, hozzáadjuk a sonkát meg a kukoricát. A korongok felének közepére ráteszünk egy adag tölteléket, majd egy másik korongot ráteszünk, a széleit összenyomjuk villával, hogy összeragadjanak.
Tetejét megkenjük tojássárgájával kikevert tejföllel. A reszelt sajttal megszórjuk.
170 C-on megsütjük kb. 25 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.