Elkészítés: Öt dkg vajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a megmosott rizst és pirítsuk pár percig. Locsoljuk meg a borral, öntsük fel egy liter húslével. Lefedve főzzük húsz percig. Közben kevés vajon a zúzott fokhagymával pirítsuk meg a zöldborsót, majd kevés húslével pároljuk tíz percig. Főzzük meg a kukoricát, morzsoljunk rá egy darabka vajat. Keverjük össze a zöldborsóval és az apró kockára vágott főtt sonkával. Adjuk a puhára párolt rizshez a zöldségeket, keverjünk hozzá kevés reszelt sajtot. Borítsuk a keveréket kivajazott ovális tűzálló formába. Fakanállal egyengessük el a tetejét. Sütőben süssük öt percig. Borítsuk tálra tojást formázva. Díszítsük sonkaszeletekkel, a maradék zöldborsóval, petrezselyemmel, és főtt tojáskarikákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.