Elkészítés: Az apróra vágott hagymákat olívaolajon a kockára vágott sonkával megdinsztelem, fűszerezem ételízesítővel, feketeborssal, kakukkfűvel, oregánóval, fokhagymás-chilis pesto fűszerkeverékkel, hozzáadom a feldarabolt chilipaprikákat, a kapribogyókat és kaprigyümölcsöket, a pirospaprikával töltött olívabogyókat, valamint a cukros, sós vízben főtt zöldspárga darabokat (kb. 3 cm-es darabokra vágottan), felöntöm az aludttejjel és tejföllel. Végül beleforgatom a főtt spagettit. Reszelt parmezán sajttal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.