Elkészítés: 1. Főzzük ki a tésztát forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint. Szűrjük le, csepegtessük le, és tegyük félre.
2. Az üveges spárgát csepegtessük le, vágjuk falatnyi darabokra. A frisset vagy fagyasztottat főzzük roppanósra forrásban lévő, sós vízben, majd szűrjük le.
3. A spenótot tisztítsuk meg. A meghámozott lilahagymákat vékonyan karikázzuk fel. A diót vágjuk durvára, és pirítsuk meg száraz serpenyőben. Keverjük simára a mustárt, az almaecetet, az olajat és a cukrot, majd sózzuk és borsozzuk.
4. Tegyük tálba a tésztát, a spárgát, a spenótot, a falatnyi darabokra tépkedett sonkát, a hagymakarikákat, valamint a diót. Locsoljuk meg a mustáros öntettel, és alaposan forgassuk össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.