Elkészítés: A rizst megfőzöm.
A paradicsomot beleaprítom egy lábasba (a héjával nem bíbelődtem), fűszerezem, cukrozom, belekeverem az aprított zeller- és bazsalikomlevelet, öntök rá vizet, s főzöm. Később beleteszem a paradicsompürét.
A paprikát megskalpolom, csumáját eltávolítom. A sonkát apró kockára vágom, a hagymákat, a chilit és a petrezselymet aprítom. Egy keverőtálban összekeverem a tölteléket, megtöltöm a paprikákat..
A paradicsomot botmixerrel pépesítem, beleteszem a paprikákat és a krumplikat, készre főzöm. Mielőtt kész, öntök hozzá vörösbort. Aki sűríteni akarja a szószt, kevés liszttel, tejföllel behabarhatja.
Tálaláskor szedek a tányérba paprikát, mellé a sapkáját és paradicsomszószt, valamint krumplit. Teszek rá 1 kanál tejfölt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.