Előkészítés: A rizst az olajon megfuttatjuk, dupla mennyiségű vízzel (kb. 2 bögre) felöntjük, és lefedve, kislángon kb. 20 perc alatt megfőzzük, majd levesszük a fedőt, és hagyjuk kihűlni. A sonkát apró kockára vágjuk. Az avokadót félbevágjuk, kimagozzuk, meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. A paradicsomokat megmossuk, és félbe vágjuk. A jégsalátát megmossuk, levelekre szedjük, leszárítjuk, és nagyobb darabokra tépkedjük. A sajtot kockára vágjuk.
Elkészítés: A kihűlt rizst salátástálba borítjuk. Hozzáadjuk a sonkát, az avokadót, a paradicsomot, a jégsalátát, a sajtot, és lazán összekeverjük, a tetejét a pisztáciával megszórjuk. Kis tálkába beleöntjük a tejfölt, a majonézt, megsózzuk, borsozzuk, csipet curryt adunk hozzá, és habverővel simára keverjük. A mártást külön szószos csészében tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 540 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.