Elkészítés: 4 evőkanálnyi melegvízzel és 1 kanál cukorral az élesztőt felfuttatjuk. 3 dl meleg vizet az olajjal, sóval, a maradék cukorral, a borssal és a felfuttatott élesztővel összekeverjük, majd fokozatosan hozzáadva a lisztet kézi robotgéppel jól kidolgozott tésztát készítünk, és a kétszeresére kelesztjük.
A megkelt tésztát téglalap alakúra nyújtjuk. A töltelék alapanyagait összekeverjük, és rákenjük a kinyújtott tésztára. Mint a beiglit, feltekerjük, és újra kelesztjük.
A tetejét megkenjük a tojássárgája + 1 evőkanál víz keverékével. 220 fokra előmelegített sütőben kb. 30-35 perc
alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.