A sopszka saláta elkészítéséhez az uborkát hosszában négybe vágjuk, majd 1 cm-es darabokra szeljük.
A zöldpaprikát hosszában félbevágjuk, kicsumázzuk, kierezzük, és fél cm-es csíkokra aprítjuk. A paradicsomot nyolc részre vágjuk.
A megtisztított, félbevágott hagymát nagyon vékony csíkokra szeleteljük.
Az így előkészített zöldséget összekeverjük, megsózzuk, és a borecettel elkevert olívaolajban megforgatjuk. 1-2 óráig hűtőben pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek, majd tálalás előtt a juhsajtot a tetejére reszeljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.