A húst gondosan megtisztítjuk, majd egy nagyobb lábasba tesszük 2,5 l sós vízzel. Felforraljuk, majd kb. 60 percig főzzük.
Kivesszük a csülköt a főzőléből, madj lecsepegtetjük, a bőrét beirdaljuk. A hagymát meghámozzuk, felcikkezzük, majd egy tepsibe terítjük, aztán ráhelyezzük az előfőzött húst.
Simára keverjük a mustárt, az olajat, a pirospaprikát és egy kevés sót. Alaposan bedörzsöljük a keverékkel a csülköt, majd mellélocsoljuk a sör felét. Ezután 200 fokos sütőben kb. 60 percig sütjük, közben a maradék sörrel és a keletkező pecsenyelével locsolgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.