Elkészítés: A savanyú káposztát egy edényben a sörrel és a vízzel felrakjuk főni. Ízesítjük sóval, borssal, őrölt paprikával és babérlevéllel.
A füstölt szalonnát kis kockákra vágjuk, és a hagymával, fokhagymával együtt külön edényben megpirítjuk, hozzáadjuk a karikára szeletelt füstölt kolbászt, zsírjára pirítjuk, a káposztához öntjük.
Amikor már jól összeértek az ízek, a tejfölt összekeverjük liszttel, kevés vízzel, majd a tűzről levéve a káposztába öntjük. Visszarakjuk beforralni, tovább ízesítjük, ha szükséges.
Egy forró serpenyőben vékony grillkolbászt sütünk, ezt adjuk a leveshez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.