A csirkét megtisztítjuk, megmossuk. Az olajat elkeverjük a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és a fűszerpaprikával és bedörzsöljük vele a csirkét, majd 30-60 percre a hűtőbe tesszük.
A tisztára mosott sörös dobozt felnyitjuk,az alkohol felét kiöntjük. A doboz tetejét több helyen kilyukkasszuk, hogy a gőz átjárja a csirkét. A csirkét a far részével ráhúzzuk a sörös dobozra és egy tepsibe vagy alumínium grilltálcára helyezzük.
A csirkét 180 fokon egy órán át sütjük, majd 190 fokon 25-30 percig pirítjuk, míg a bőre piros nem lesz. A kész csirkét leszedés előtt hagyjuk hűlni egy rövid ideig, mert a felforrósodott fém megégetheti a kezünket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.