A húsokat sózzuk, borsozzuk, majd a serpenyőben felforrósított olajon pirosra sütjük minden oldalát.
Meglocsoljuk 2 ek balzsamecettel, ráöntjük a narancslevet és a levest, majd rászórjuk az aprított rozmaringlevelet. Összeforraljuk, majd a hőmérsékletet lejjebb vesszük, és időnként megfordítva addig főzzük, amíg teljesen megpuhul a hús.
Amikor már puha a hús, hozzáadjuk az 1 ek balzsamecetet és a barna cukrot, és mártás sűrűségűre főzzük.
A húst egy tálra tesszük, meglocsoljuk a mártással. Friss vagy sült rozmaringgal, narancsgerezdekkel díszíthetjük.
A balzsamecet minősége függ az érlelési időtől is, ami akár 8-12 év is lehet. Saláták öntet készítésénél is a hagyományos ecet helyett használjuk pl. jégsalátánál. Egészséges, ízletes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.