A felkockázott hagymát a zsiradékon megdinszteljük , hozzáadjuk a darált húst a sajtreszelőn lereszelt zöldségeket, 5-6 percig nagy lángon pirítjuk, majd felöntjük vízzel. Hozzátesszük az apróra vágott paradicsomot, a zöldfűszereket, a darabolt fokhagymát, sózzuk és borsozzuk, beleöntjünk paradicsomlevet. Lefedve pároljuk a ragut, időnként megkeverjük. A vége felé hozzáadjuk a ketchupot is, és jól besűrítjük.
Kifőzzük a spagettit, sós vízben, hagyjuk picit hűlni. Kivajazunk egy tepsit, előveszünk egy kávéscsészét, az aljával együtt. A kávéscsésze köré fonjuk a spagettit, teljesen a tányérja széléig telerakjuk vele. Leemeljük a kávéscsészét a tányérról, és óvatosan a tepsibe csúsztatjuk a tányérról a tésztafészkeket. Tetejére reszelt sajtot szórunk, és előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük. A tepsiből a tányérokra pakoljuk a fészkeket, a közepébe belekanalazzuk a sűrűre főtt ragut, és megszórjuk sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.