Egy aprítógép segítségével püré állagúra turmixoljuk a hagymát, a répát és a zellert, majd a zöldségeket egy külön tálba szedve ledaráljuk a pancettát is.
Az olajat és a vajat egy serpenyőben felhevítjük, majd erős tűzön kb. 10 percig pároljuk a pürésített zöldségeket.
Hozzáadjuk a zöldségekhez a szalonnát és a marhahúst is, lepirítjuk, majd kb. 30 percig pároljuk.
Hozzáöntjük a bort, 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és az alaplevet is. Megsózzuk, megborsozzuk, majd további 30 percen keresztül főzzük. Végül apránként belekeverjük a tejet.
A spagetti tésztát sós vízben al dentére főzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd ráhalmozzuk a ragut és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.