Elkészítés:
1. Mossuk meg a cukkinit, és vágjuk vékony szeletekre. Vágjuk apróra a hagymát és fokhagymát, és egy serpenyőben pirítsuk meg őket két kanál olajon, majd adjuk hozzájuk a cukkinit.
2. Sózzuk, borsozzuk meg, és főzzük 15 percig.
3. A Barilla Spagettit bő, sós vízben főzzük „al dente” keménységűre, szűrjük le, és öntsük a serpenyőbe a cukkinihez. Vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a tojássárgáját, és a Parmigiano Reggiano sajtot. Gyorsan keverjük össze, míg megfelelően keveredik.
A Barilla Chef tippje:
Tartsunk meg egy keveset a tészta főzővizéből. A tojássárgáját és a sajtot előzőleg villával összedolgozzuk, majd egy kis főzővíz hozzáadásával lágyabbra keverhetjük a krémet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.