Elkészítés: A hagymákat apróra vágom, a paprikákat, a petrezselymet és a bazsalikomot darabolom, a paradicsomokat negyedelem, a füstölt sajtot lereszelem.
Sós vízben al dente megfőzöm a spagettit.
Egy serpenyőben megdinsztelem a hagymát a darabolt hallal, majd hozzáadom a többi összetevőt is, fűszerezem, öntök hozzá vörösbort. Kis idő elteltével hozzászedem a tésztát, összekeverem, locsolok rá egy kevés rozmaringos olívaolajat.
Tányérra szedem az ételt, szórok rá füstölt sajtot és pamezánt, vörösbort iszom hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.