Előkészítés: A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízbe merítve lehűtjük. A sárgarépát megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük. A salátát leveleire botjuk, váltott vízben megmossuk lecsepegtetjük, kicentrifugázzuk, vagy konyharuhával szárazra törölgetjük. Az olívabogyókat lecsepegtetjük.
Elkészítés: A sárgarépát edénykébe szórjuk, hozzáadjuk a szegfűszeget, 1-2 csipet sót és fél dl vizet. Fedő alatt, mérsékelt tűzön puhára pároljuk. A babot egy másik edényben, ugyancsak enyhén sós, de bő vízben puhára főzzük. Félreteszünk 1 dl főzőlét az öntethez, a babot leszűrjük, lecsepegtetjük, és a sárgarépával együtt hagyjuk kihűlni. A tojást meghámozzuk, sűrűjét villával megtörjük, fehérjét finomra reszeljük, összekeverjük. A tojáspéphez adjuk a mustárt, az olajat, a borecetet, a bab félretett főzőlevét és a brandyt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A salátát apróra tépkedjük, mélyebb tálba szórjuk, hozzáadjuk a sárgarépát, a babot és az olívabogyókat, meglocsoljuk az öntettel, lazán összekeverjük, és máris tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.