Elkészítés: A spárgát sós vízben főzzük roppanósra, majd hideg vízzel öblítsük le.
Egy tojást üssünk fel egy tányérba, majd ízesítsük sóval, őrölt színes borssal, apróra vágott petrezselyemzölddel, snidlinggel és kakukkfűvel, villával verjük fel jó habosra.
Egy teflon serpenyőt spicceljünk meg olívaolajjal, majd hevítsük fel. Vegyük le a tűzről, és öntsük bele a felvert fűszeres tojást, majd tegyük vissza a tűzre, és addig süssük, míg az alsó fele szép aranybarna lesz. Ekkor óvatosan tegyük át egy tányérra, majd helyezzünk a közepére néhány szál roppanósra főtt spárgát. Tekerjük fel, majd olívaolajjal meglocsolt sütőformába helyezzük egymás mellé a tekercseket. Minden tojással ugyanígy járjunk el.
A sütőformában lévő tekercseket szórjuk meg ízlés szerint reszelt sajttal, majd tegyük be forró sütőbe, és süssük pár percig, hogy a sajt ráolvadjon a tojásra.
A sütőből kivéve hagyjuk pár percig hűlni, majd szedjük tányérokra, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.