Elkészítés: A meghámozott és felkockázott burgonyát sós vízben puhára főzzük (kb. 15 perc). Ezalatt a spárgát megtisztítjuk, és eltávolítjuk az esetleg már fás szárvégeket. Forrásban lévő sós vízben 4 percig blansírozzuk, majd leszűrjük, jól lecsöpögtetjük.
A sütőt 190 fokra előmelegítjük.
Egy hőálló tálba (formája szabadon választható) rétegezzük a réteslapokat, amiket egyenként megkenünk olvasztott vajjal. A szélei kissé túllóghatnak az formán.
A megfőtt burgonyát egy burgonyatörővel összetörjük, hozzákeverjük a reszelt sajtokat. Egy másik tálban összekeverjük a tojásokat a tejszínnel, majd hozzákeverjük a sajtos tört burgonyához. Frissen reszelt szerecsendióval, sóval,borssal ízesítjük.
A burgonyás tölteléket elegyengetjük a tésztán, majd a kilógó széleket visszahajtjuk, peremet formázunk belőle. A blansírozott spárgával és a vékonyra szeletelt cukkinikarikákkal kirakjuk a torta tetejét. Olvasztott vajjal megkenjük a zöldségeket, és előmelegített sütőben 20 perc alatt ropogósra, aranybarnára sütjük.
Tálalás előtt 10 percig hagyjuk pihenni, így könnyebb lesz szeletelni. Friss zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.