Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyorsan összegyúrjuk, majd a tésztát fóliába csomagoljuk, és hűtőbe tesszük kb. fél órára.
A pihentetett tésztát lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, belesimítjuk a piteformába, alufóliát teszünk rá, arra pedig sütőbabot vagy bármilyen más hüvelyest, és előmelegített 200 fokos sütőben 10 percig sütjük. Majd levesszük a fóliát, a tésztát megkenjük tojással, és további 5 percig sütjük.
A spárga fás részeitől megszabadulunk: egyszerűen a két végénél fogva meghajlítjuk, és ott törik el, ahol a fás rész kezdődik. Ezután sós vízben 15 percig főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, leszárítjuk. A szalonnát az újhagymával lepirítjuk, majd a tejfölhöz keverjük. A tojásokat felverjük, összekeverjük a tejfölle, fűszerezzük.
Az elősütött tésztán elrendezzük a spárgát és a paprikacsíkokat, a felkockázott sajtot, és ráöntjük a tölteléket. 180 fokos sütőben 25-30 percig sütjük.
Salátával kínáljuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.