A csirkemellet megmossuk, majd csíkokra vágjuk.
A hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a csirkét, fűszerezzük és ha megpirult, felöntjük kis vízzel, amíg készre nem fő. A spárgát közben meghámozzuk (a végéből érdemes levágni pár centit, mert az szokott fás lenni), és pár cm-es darabokra vágjuk majd 10 percig főzzük.
Közben a tömlős sajtot összekeverjük a joghurttal és zúzott fokhagymával és egy kiolajozott tepsibe rétegezzük az egészet. Hús, spárga, szósz.
Ha a hús és a spárga kész van, akkor leöntjük a tömlős sajtos-joghurtos szósszal, és egy enyhén kiolajozott tepsibe tesszük.
20 perc alatt összesütjük, félidőben ráreszeljük a sajtot a tetejére. Párolt rizzsel vagy friss rozskenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.