A spárgát alaposan megtisztítjuk, kötegeket készítünk belőle. A fehér spárgát cukros-sós, a zöldet sós vízbe állítjuk úgy, hogy a feje kilátszódjon. Fedő alatt 10-15 percig pároljuk. Lecsöpögtetjük, kihűtjük, feldaraboljuk. A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, cikkekre vágjuk.
A megtisztított retket felkarikázzuk, a toastkenyeret megpirítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A tejfölt mustárral, pici cukorral és a narancs kifacsart levével ízesítjük. A kétféle spárgát összekeverjük a csíkokra metélt fejes salátával, a tojáscikkekkel és a retekkarikákkal. Leöntjük a mártással és megszórjuk a pirított kenyérkockákkal.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.