Elkészítés: Jól mossuk meg a spenótot, a rukkolát és a paradicsomokat. Ízlés szerint helyezzük őket egy tányérra. Erre jön majd tojásunk.
A karikára vágott csípős kolbászt egy serpenyőben a vajon jól süssük ki, tegyük azt is a tányérra.
Készítsük el a tükörtojást a kolbászzsíros-vajas serpenyőben, dobjuk rá a sajtot is, ha ez utóbbi is szépen megsült, a sajtos tojást csúsztassuk a többi hozzávalóra/mellé. Szórjuk meg dióval (ez kitűnően helyettesíti egyébként a péksüteményt vagy kenyeret). Ha kívánjuk, néhány karika hegyes erőspaprikával lehet dobni még rajta...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.