Elkészítés: A felolvasztott parajpürét feltesszük a tűzre, hozzáadjuk a tejet. Hagyjuk felforrni, közben sóval, borssal, cukorral, 2-3 gerezd zúzott fokhagymával és csipetnyi majorannával ízesítjük. 3 evőkanál olajból és lisztből rántást készítünk, amelyhez szintén 2 gerezd zúzott fokhagymát adunk. Ezzel a rántással besűrítjük a főzeléket, és hagyjuk újra felforrni. Ha felforrt, levesszük a tűzről, és hozzákeverünk 1-2 evőkanál tejfölt. A tejföllel már nem szabad újra felforralni, mert elveszti az ízét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.