Elkészítés: Forrásban lévő sós vízbe dobjuk a megmosott spenótleveleket. 10 perc után kivesszük, s finomra vágjuk. Egy edényben 4 dl vízben feloldjuk a leveskockát, hozzáadjuk a spenótot, borsozzuk, teszünk bele ételízesítőt, curryt, a kockára vágott sajtot, az apróra vágott fokhagymát és petrezselymet, a főzőtejszínt, s felforraljuk. Beletesszük a feldarabolt krumplit és összeturmixoljuk.
Tálaláskor pirított kenyérkockát és 2 kanál tejfölt rakhatunk a tetejére, s meghinthetjük kevés curryvel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.