Elkészítés: A mélyhűtött spenótból kevés liszttel és tejjel a szokásos módon főzeléket készítünk (esetleg sűrűbbet, mint szoktuk). Fűszerezzük ételízesítővel, borssal, fokhagymával, szerecsendióval. A kolbászt felkarikázzuk, nagyságtól függően felezzük, negyedeljük a karikákat. Serpenyőben hirtelen elősütjük a kolbászt.
A palacsintákat egyenként megtöltjük: 1 evőkanál spenót, 4-5 elősütött kolbászdarab, 1 teáskanál tejföl, egy nagyobb csipet reszelt sajt kerüljön bele. Majd a palacsintákból batyut hajtogatunk. A batyukat tepsire rendezzük (a tepsit esetleg enyhén kiolajozhatjuk).
Minden palacsintára kis tejfölt teszünk, majd az egészet reszelt sajttal megszórjuk. Sütőbe toljuk, és a sajtot ráolvasztjuk a palacsintákra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.