Elkészítés: Sós vízben főzzük meg a tisztított spenótot, csepegtessük le, forgassuk össze diónyi olvasztott vajjal és 2 gerezd fokhagymával.
Kivajazott tűzálló tálba rakjuk le rétegesen a palacsintákat és a spenótot.
Ezután olvasszunk meg egy diónyi vajat egy serpenyőben, hintsük rá a lisztet, majd állandó kevergetés mellett adjuk hozzá a tejet is. Sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön főzzük addig, míg a szósz sűrűsödni kezd. Ezután öntsük rá a rétegezett palacsintára, tetejét szórjuk meg reszelt sajttal.
Tegyük sütőbe és süssük össze. Szeletelve tálaljuk, mint a tortát, friss petrezselyemmel meghintve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.