A burgonyát héjában megfőzzük. Meghámozzuk, karikára vágjuk. A megtisztított parajleveleket megmossuk, kisebb darabokra tépdessük. Megforrósított margarinon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a parajleveleket. Sóval, zúzott fokhagymával, reszelt szerecsendióval ízesítjük. Addig pároljuk, amíg a paraj össze nem esik. a tojást keményre főzzük és felkarikázzuk. Margarinnal kikent tűzálló tálba lerétegezzük a burgonyát és a párolt spenótot. A rétegekre szeletekre vágott sajtot, és keménytojás-karikákat fektetünk, majd meglocsoljuk a tejföllel. Az utolsó réteg burgonya legyen. Tejföllel megkenjük, zsemlemorzsával meghintjük és sütőbe toljuk. Közepes hőfokon 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.