A halat leöblítjük, majd leitatjuk a róla a vizet, és ujjnyi szeleteket vágunk belőle. Megsózzuk, megborsozzuk.
Összekeverjük a tönkölybúzalisztet, a kukoricadarát és a pirospaprikát, és beleforgatjuk a halszeleteket.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a halat, és amikor az egyik oldala megsült, beledobunk 1-2 karika citromot, és megfordítjuk a halakat. Lassú tűzön kb. 7-8 perc alatt készre sütjük, majd papírtörlőre szedjük. Salátával vagy párolt zöldséggel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.