Elkészítés: Először a salátát készítjük el, fogyasztás előtt 2-3 órával, de egész éjszaka is a hűtőben maradhat. Jól lehűl és az ízek összeérnek.
A zöldségeket tálban összekeverjük, az öntet hozzávalóit jó alaposan összedolgozzuk, és a salátával összeforgatjuk.
A húst megmossuk, sózzuk, a kétféle borssal megszórjuk. Kb. fél órát pihentetjük.
Felforrósítjuk az olívaolajat, és a húsokat kétszer-háromszor megforgatva pirosra sütjük. Ha pikánsabb ízt szeretnénk elérni, akkor kevés vörösbort önthetünk sütéskor az olaj pótlásaként.
Tálaláskor a behűtött salátát a tányér közepére halmozzuk, mellé tesszük a húst. Ízlés szerinti körettel tesszük az asztalra. (Én ez alkalommal héjában sült burgonyát tálaltam az étel mellé.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.