Előkészítés: A sárgaborsót megmossuk, egy fazékban, sós vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük. A spárgát, a zöldborsót, a sárgarépát, a paradicsomokat és a karalábét megpucoljuk, megmossuk. A sárgarépát és a karalábét keskeny csíkokra vágjuk. Az zöldségeket 10 percig sós vízben együtt főzzük. A brokkolit virágaira szedjük, megmossuk, majd külön megfőzzük. A zöldségeket és a brokkolit lecsöpögtetjük. A zöldséglevet félretesszük. Elkészítés: A szószhoz a hagymát apróra vágjuk, 5 pecig 1 dkg vajban pároljuk. A bort hozzáöntjük, majd lassan, kis lángon addig főzzük, míg az egész folyadék elpárolog. A zöldséglevet a hagymára öntjük, felfőzzük, majd levesszük a tűzről, és a maradék 5 dkg vajat keverés mellett hozzáadjuk. A felaprított tárkonyt és a citromlevet is hozzáadjuk.
A keszeget megtisztítjuk, megmossuk, megszárítjuk, sóval és borssal bedörzsöljük, majd kakukkfüvet töltünk a hasába. A halat meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk a maradék kakukkfűvel, majd a fokahagymagerezdeket elhelyezzük a haltesten vagy mellette a sütőtálon. A keszeget 10 percig 250°C-on sütjük, közben 2-3 alkalommal meglocsoljuk olajjal. A cseresznyeparadicsomokat megmossuk. A megfőtt, lecsöpögtetett zöldségeket és végül a cseresznyeparadicsomokat a tárkonyos szószban felforrósítjuk, majd kiszedjük.A hal főzőlevét a tárkonyos szószhoz öntjük. A halat a zöldségköret mellé tesszük a tányérokra, majd a tárkonyos szósszal leöntve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.