Elkészítés: A tészta hozzávalóit egy tálban a szobahőmérsékletű vajjal, rövid idő alatt összekeverjük tetszőleges sorrendben. A lényeg, hogy ne gyúrjuk sokáig, mert különben egyre jobban ragadni fog. 2-3 perc munka után, fóliába csomagolva, hűtőbe helyezzük pihenni.
A málnatöltelékhez a lisztet és a darált mandulát összekeverjük. A tojásfehérjét a cukorral felverjük. A darált mandulás lisztet a málnához szórjuk, nagyon lassan belekeverjük, hogy ne törjön össze nagyon. A tojásfehérjehabot ezután szintén belekeverjük, fokozott figyelemmel.
Ha a tésztánk pihent eleget, kivesszük a hűtőből, a tortaforma aljába nyomkodjuk (nem kell feltétlenül kivajazni, hisz zsiradék a tésztában is van). A málnás tölteléket elegyengetjük a tésztán, majd előmelegített sütőben, 165°C-on légkeveréssel 30-35 perc alatt készre sütjük.
A túrókrémhez a porcukrot, a vaníliás cukrot, a reszelt citromhéjat és a túrót összekeverjük. Külön a tejszínt habbá verjük. Az elkészült tejszínhabot a túrókrémbe forgatjuk, majd csokoládéforgácsot szórunk hozzá, és azt is beledolgozzuk. A csoki forgácsból hagyjunk egy keveset a díszítéshez is.
A túrókrémet habzsákba töltjük, és a megsütött, de már kicsit kihűlt torta tetejére, cseppformákban kinyomkodjuk. Megszórjuk a maradék csokiforgáccsal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.